DIGITAL HEALTH





.

Time	Duration	Activity/Topic
Wednesday 21 May – Day Two 7.45am HiNZ AGM Light breakfast including tea and coffee is available at 7.30am. *AGM starts at 7.45am sharp. 8:30am to 8:45am: Registration desk opens + arrival tea/coffee		
8:45am to 10:25am: Session One		
8:45am-8:50am	5 minutes	Welcome – Day Two Scott Arrol, CEO, HiNZ
8:50am-9:05am	15 minutes	Invited keynote speaker Murray Davey, Acting Deputy Secretary Digital Services, Department of Internal Affairs
9:05am-9:15am	10 minutes	Welcome speaker Gary Baird, Government Technology Leader, EY New Zealand Sponsored by EY New Zealand
9:15am-9:35am	20 minutes	Panel Discussion - Cross agency collaboration on public sector AlJames Oughton, Chief Advisor Precision Health (SPL), Health New Zealand; Chrisana Archer, Digital Futures Policy Manager, MBIE; Pedro Ramirez, Digital Strategy Practitioner - Al Work Programme, GCDO, DIAFacilitated by Rebecca McBeth
9:35am-10:25am	50 minutes	Action Station #4
10:25am to 10:55am N	1orning tea and networ	king
10:55am to 12:40pm: Session Two		
10:55am-11:10am	15 minutes	Invited Keynote Speaker Michael Webster, Privacy Commissioner
11:10am-11:40am	30 minutes	Panel discussion - Co-designing Al for healthcare: transparency, trust, and the power of lived experienceChris Paton, Associate Professor, Liggins Institute, University of Auckland; Zaryn Beattie - Operations Manager, Te Arawa Whānau Ora; Jillian Pennington, Data and Insights Manager, Wild Bamboo; Jahminique Chivers, Māori Data Governance Lead, Te Tāhū Hauora Health Quality & Safety Commission Facilitated by Rebecca McBeth Sponsored by Wise Group
11:40am-12:30pm	50 minutes	Action Station #5
	•	•

DIGITAL HEALTH

WELLINGTON 20+21.05.25



Time	Duration	Activity/Topic
12:30pm-12:40pm	10 minutes	Guest speaker Yareev Nathan, Strategic Director (Health), Salesforce; Milo Davies, Principal Solutions Engineer, Salesforce Sponsored by Salesforce
12:40pm to 1:25pm Lunch and networking		
1:25pm to 3:00pm: Session Three		
1:25pm-1:35pm	10 minutes	Guest Speaker Brett Dunsmore, AI Business Development Executive, Dell Technologies Sponsored by Spark Health & Dell Technologies
1:35pm-2:25pm	50 minutes	Action Station #6
2:25pm-3:15pm	50 minutes	Action Station #7
3:15pm-3:20pm	5 minutes	Day two wrap-up and Karakia
3:20pm to 3:50pm Afternoon tea		
3:50pm: Event ends		